Sony målar om.

Är du en person som gillar inredning och design? Har du lagt ner mycket tid på att inreda ditt hem precis som du vill ha det? Har du planer att införskaffa en PlayStation 3 men du tycker att den svarka kolossen inte passar in i helhetsbilden som du har lagt ner en hel del tid, energi och pengar på att skapa?


Då kommer jag med glada nyheter.
Den 12 juni i Japan släppte Sony en ny serie PlayStarion 3 + Metalgear Solid 4: Guns Of The Patriots bundle packs med konsoler i 2 helt nya färger. Färgerna som finns att välja på är Satin Silver som matchar bra till din hifi utrustning, Ceramic White som ser ut som en Nintendo Wii på steroider och så finns även standard färgen Clear Black tillgänglig. I paketet ingår även en Sixaxis i matchande färg. Vill man å andra sidan ha den nya Dual Shock 3 så får man köpa den separat, även den i matchande färg. 
 

Samma datum släppte även Konami sin egen PlayStation 3 bundle i en mörkgrå nästan metalliknande färg. I paketet ingår en special edition version av Metalgear Solid 4: Guns Of The Patriots men till skillnad från Sonys bundles så ingår det en Dual Shock 3 i denna bundle, även den i matchande färg.

I Europa släpptes det endast en bundle i färgen Clear Black vid releasen men med största sannorlikhet lär vi se dem nya konsolerna i affärshyllorna inom en snar framtid, med eller utan Metalgear Solid 4. Om man är av den otåliga sorten och inte orkar vänta på Europa-releasen så kan man alltid importera ett exemplar från Japan. Tacka Sony för att de slopade regionsskyddet. Om du är intresserad av att importera dig ett ex så kolla in mina länkar där jag har lagt till en del bra importsidor.



             Satin Silver     Konamis Metalgear Solid 4 special edition.

Kommentarer
Postat av: Thomas

MS4-PS3:an såg ju grym ut. Hoppas att den kommer ut här om ca 2-3 mån då det förhoppningsvis är dags för ett inköp =)



Tänk på att Bluray-spelaren blir mer eller mindre värdelös om man importerar eftersom det blir fel region.

2008-06-18 @ 21:38:39
Postat av: Knez

Ja det är sant ifs. I mina ögon är det spelen som är det viktiga men det är klart har man en HD-tv så vill man väl ha användning av Bluray-spelaren också.

2008-06-19 @ 06:01:01
URL: http://digitaltguld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Exakt. En stationär br-spelare kostar ju mer eller mindre lika mycket som en PS3 (ca 3000) och dessutom anses PS3an vara en av dom bättre br-spelaren på marknaden just nu.



Så frågar du mig så går ju en svensk br-spelare för färgen på PS3an =)

2008-06-19 @ 22:54:22
Postat av: Thomas

Varför har du skrivit att det inte ingår en sixaxis utan "endast" en dual shock 3? DS3 är ju bättre då den innehåller vibrator.

2008-06-21 @ 18:40:21
Postat av: Thomas

Jaha, hade läst lite slarvigt, det ingick en av varje i dom andra modellerna. Varför har dom både sixaxis och DS3? Trodde DS3 skulle ersätta sixaxis.

2008-06-21 @ 18:41:43
Postat av: Knez

Lite felaktig info från min sida. I Sonys bundle paks så är det en Sixaxis i matchande färg som ingår men man kan köpa Dual Shock 3 separat i matchande färg. I Konamis bundle ingår det en Dual Shock 3 i matchande färg. Ska fixa till problemet när jag kommer hem ;) Därför de vill väl tjärna pengar på dem Sixaxis de har tillverkat innan de byter till Dual Shock 3....allt handlar om kulorna ;)

2008-06-22 @ 00:30:14
URL: http://digitaltguld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0